PÉNZKERESÉSI LEHETŐSÉG AZONNAL!

Az ország teljes területére kiterjedő pénzügyi felmérések elvégzésére a lakossági igények megismerésére nappali hallgatói jogviszonnyal rendelkező, jól kommunikáló egyetemistákat és főiskolásokat keresünk

FELADAT

Az EXTREMA piacfelmérő nyomtatványa egy kb. 45 perc alatt kitölthető, közérthető tematikus kérdőív, amely a megkérdezettek pénzügyi jártasságát, tájékozottságát és céljait deríti fel.

A hallgatói kérdezőbiztosok egy kötetlen, informális beszélgetés keretében felmérik a megkérdezettek hazai és uniós forrásbevonási lehetőségekkel kapcsolatos ismereteit, és tájékoztatást nyújtanak a hazánkban alanyi jogon elérhető direkt állami kedvezményekről, speciális adóelőnyt biztosító formációkról, bónuszokról és vissza nem térítendő támogatásokról.

MUNKAIDŐ, ELVÁRÁSOK

A feladat igazodva a hallgatói lehetőségekhez kötetlen munkaidőben végezhető, nincs helyhez és időhöz kötve és nincs minimum teljesítmény sem. Ugyanakkor a szorgalmat és a minőséget az alapdíj mellett mennyiségi és minőségi bónuszokkal ismerjük el.

DÍJAZÁS

A kifizetés teljesítményarányos, darabdíjas, amelynek összegét a kitöltött kérdőívek száma határozza meg.

1000Ft/kérdőív alapdíj minden pontosan kitöltött, leadott és ellenőrzött kérdőívenként

+500 Ft mennyiségi bónusz /kérdőív, havi legalább 11 kérdőív esetén

KÉPZÉSI LEHETŐSÉGEK

A képzés során a jelentkezők /fontos: nem szükséges pü-i ismeret/ részletesen megismerkednek a kérdőív feldolgozásának metodikájával, megszerzik a kérdőív tartalmának és a megkérdezettek válaszainak értelmezéséhez és rögzítéséhez szükséges háttérismereteket. Ismereteket szerezhetnek a hazánkban állampolgári jogon elérhető adójóváírási lehetőségekről, adókedvezményekről,direkt támogatásformákról és az aktuálisan elérhető uniós forrásbevonási lehetőségekről.
A jelentkezők a képzés során a munkájukat a későbbiekben támogató szakmai mentorokkal is megismerkednek.

JELENTKEZZ MOST!

Név: *
E-mail: *
Mobilszám: *
Vezetékes szám:
Megjegyzés:
captcha
Kérem írja be a fent látható szöveget a lenti mezőbe!

Az Extrema Hungary Kft weboldalán süti fájlokat (cookie) használunk, az adatvédelmi szabályzat rendelkezései szerint.